Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Humor is tha shit. Till vissa kan man ha nivå med ritt. Galopp galopp och stopp. Min kommentar kanske blev en flopp?


Bazooka

 

Kommentar till:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1989344

 

Dinosaurier är som du vet
en utdöende djurart
Så en sak är ju alldeles
uppenbart:
En bazooka är ganska opraktisk
med sin tändning
Den är utbytt
och numera utan
användning
Och trots giraffen
med sin långa hals,
man hör alltid
från männen
samma vals;
Storleken har betydelse
Det är tron i männens
lydelse
Men ack vad ni bedrar
med dessa ord
Här fick du en
deepthroat
att svälja
från Valkyrias bord

 

//Humor is tha shit. Till vissa kan man ha nivå med ritt. Galopp galopp och stopp. Min kommentar kanske blev en flopp? //

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-10 03:59



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Utdöende ska ju självklart vara utdöda, men det rimmade ej!
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale