Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sömngudinna


en röst hon drömmer under döda havet
uppvaknad vid ditt bröst, hon dikten ser
(en sömngudinna; naken) *skalden ler*
och simmar långa verser över bladet





Bunden vers (Rim) av dialektpoeten
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-11 12:23



Bookmark and Share


  J-M
Fin dikt. Fint romantiskt uttryck tycker jag, som skapar poetiska filmsekvenser hos mig som läser.
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

dialektpoeten
dialektpoeten