Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

travel channel

japansk gryning;
röd lotus, frisk
vind

svall, saltsvall syd
väst

den planerade promenaden
i körsbärsträdgården blev inte
av denna morgon heller.

det gamla paret älskade istället
till sorlet av reklamavbrott
och maneki-neko i guld.

regnet avtar, nu
ingen mer
television
denna
sommar




Fri vers (Modernistisk dikt) av dialektpoeten
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-14 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dialektpoeten
dialektpoeten