Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

istället

en sällsam vän;
istället för mig
ett vykort av en domherre
som sjöng in julen




Fri vers av dialektpoeten
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-03 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dialektpoeten
dialektpoeten