Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fönstret

när jag ser ut
genom fönstret
inser jag
hemma
skulle jag inte
heller
vilja vara




Fri vers (Fri form) av dialektpoeten
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-23 12:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en liten underfundig fyndig pärla denna text tycker jag!!
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

dialektpoeten
dialektpoeten