Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelsesången

Lyssna till blommornas vilja att förgylla vårt liv.

Känn hur molnen skänker oss svalkande skugga.

Förnim träden som sträcker ut sina grenar,
till räddning för många.

Insup regnets oförstörda väta till allas vår vederkvickelse.

Från tågets fönster utspelas en variabel film,
ny för varje sekund.

Tillägg alla sinnesuttryck på minnemolnet
i det öppna hjärtats kammare.

Rensa bort ogräset och fyll den obegränsade ytan
med godhet och förvärva kosmos frid i vilan.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2016-08-11 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP