Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regelsången

 

Tala när du ska.

Tig aldrig sanningen.

Sjung vackra lyriska sånger.

Sakliga likaså.

Ta promenader
eller jogga en stund.

Be om vad du behöver
och låt hoppet spira.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2016-08-11 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP