Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var en familj?

Vi var en familj.
Sorgesam och sammanhållen.
Det växte träd på vår tomt.
Till slut föll löven till marken, prasslande.

Jag var rädd, rädd… rädd för rädslan.
Frös. Fastfrusen –

Ja visst! Kanske ni älskade mig? Mig.
Jag som nästan inte fanns.




Fri vers av Florian
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-11 17:24



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Så ärliga tankar,
så mänskligt
- var är dom
"andra"?
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Florian
Florian