Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns.

Ny natt.
Annan verklighet.
Jag minns en dröm.
Minns älven mot sjön.
En gång bodde jag där.

Nu anar jag elaka hjärteslag.
Vargen i oktobernattens mörka tystnad.




Fri vers av Florian
Läst 260 gånger
Publicerad 2016-10-14 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Florian
Florian