Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderar.

Jag funderar över gårdagens tystnad,
dagens skuld.
Ordlösa meningar. Livets sorgespel.




Fri vers av Florian
Läst 282 gånger
Publicerad 2017-01-27 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Florian
Florian