Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först när?

På livets tröskel.
Eller är det dödens?

Alla frågor som aldrig fick något svar.
Varför? Varför? Varför?

Först när livet går mot stora förändringar
lyssnar man till fågelsång och inser vad som varit,
vad som saknats.

Alla dessa oroliga stunder, denna blodiga väv i kropp och själ.
Undrar hur många som drabbas av livets svärta?
Kanske alla?

Snart skall nattfrosten lämna sina sköra spår.
Ett andetag som varar från ljus till vintermörker.

Är det vackert?




Fri vers av Florian
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-19 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Florian
Florian