Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vi ropar?

Vinterlandskap med omvälvande rytm.
En liten strimma sol över himlen.

Kylan sparkar som en stålskodd stövel över nedsnöade träd.
Hur skall jag skildra mina tankar idag? Vad gör vi av vintern? Var är våren, stel och valhänt?

Jag får väl fortsätta med min osäkra vandring, ovädersdrabbad. Kanske helande färg skall ...flöda? Sval ultramarin.

Hoppet är det sista som överger människan.
Som vi ropar får vi svar --




Fri vers av Florian
Läst 302 gånger
Publicerad 2016-11-06 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Florian
Florian