Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne!

alla dessa minnen som tänds
i mitt inre
den stora dröm jag drömde
hur var den?

jag blir rädd
vill härifrån – nu




Fri vers av Florian
Läst 245 gånger
Publicerad 2016-10-12 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Florian
Florian