Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löparens invit om morgonen


på morgonen är jag hypnotiserad
sömnens nivåer dröjer kvar

jag tar mig an livet
på ett sätt

som är förgyllt av dimensioner
pärleportar och valsång

det ekar genom salarna
fladdrar mellan pelarna

när min hand rör vid dig
jag talar med beslöjad röst

ditt hjärta växer när jag springer







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-12 18:52



Bookmark and Share


  Zandor
härligt...
2016-08-19

  Niliboy
Härligt, här en till som älskar morgonen!
2016-08-14

    ej medlem längre
Läser orden och berörs...tack.
2016-08-14

    ej medlem längre
bra Lena!
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP