Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom

Jag är nedkopplad
bit för bit
på andra sidan
det viktiga
bortom
mitt vanliga jag
vad gör jag
när orden tar slut
när allt jag säger
låter som dåliga repriser
på tidigare lögner
tiden och tankarna
har jag fortfarande kvar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-12 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP