Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapsmöte

I drömmen hade jag äntligen kommit
till de rum som vibrerade högre.
Inte för att 'högre' på något vis angav att det skullle vara bättre, bara annorlunda än lägre.

Jennie var där och det var första gången vi träffades i drömmen.
Andra från Plejaderna var också där och i bakgrunden kunde man skymta älvor pinglandes bland orber.

Det jag minns av vikt var att vi var väldigt överrens och nära.
En naturlig närhet. Sådan man sällan möter.
När båda två är vänliga, omtänksamma och fridsamma.











Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-14 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP