Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möjligen en kryptisk text, men med djup innebörd mellan raderna. Avkoda de klädda orden, och beskåda sanningen bakom de biologiska charaderna.


Biologisk förnedring

 

Bär på en oro,
men är inte handlingsförlamad
Dock kan jag inte göra
ett skit, utan måste ner
på mina bara knän
och kräva min biologiska rätt,
i skepnad av förnedring
Kan inte göra ett skit
utan att be om lov
att agera i min
ifrågasättande ton,
där jag inte nöjer mig
med enbart ett kort svar
För att annan part och även
finanser rangordnar
och nonchalerar
och sätter stopp för
biologisk oro.
som är berättigad
till krav av ytterligare
spadtag, för att
konstatera att min
magkänsla inte var fel
Jag har rätt och
min oro är berättigad
Men annan part
äger ej den
handlingskraft
som min biologiska
oro innehar

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-15 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale