Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kupade händer


i daggkåpans kupade händer

samlas dagars regn

nektar från ovan


varje droppe silverbelyst

i spindelnätets hänge

naturens eget smycke


löven som ska falla ner

släppa taget om sin moders gren

glöder ännu liv


sommaren bor inuti varje frö

och när stormarna kommer

göms hon i jordens mull


bidar sin tid
















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-15 18:34



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Graciöst smärtsamt och vacker
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP