Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer på andra plats

 

Jag borde inte tänka på ord som du sa
Ord som inte var ärligt menade,
ska jag bara se till att låta va
Jag är fångad i en fälla
Försvinn ur mitt minne - snälla
Men långt där inne
ekar ord från minnet av din röst
Sänder ut signaler
som tänder kärlek i mitt bröst
Jag är fast i sinnens obalans
och drunknar av förträngda emotioner
Vill inte erkänna för mig själv
Då dåtid gör sig påmind,
och det uppstår kollisioner
Inbjudande knackar tanken på
Vill lömskt mitt hjärta nå


Vill skaka om mig och förvilla
Åh, låt mig inte dit trilla
Lura nu inte dig själv hjärtat mitt
Förstå att han är passé,
och att hans tid har gjort sitt
Fall inte tillbaka i gamla spår
Du kommer bara att riva upp djupa sår
Kärlek var inte evig med han i ditt liv
Du snärjdes av trolldoms magi,
Släpp honom och ta nya kliv
Du har stolthet och erfarenhet av år
Trots ung i sinnet, fäll ingen tår
Han är ej värd din tid i sena timma
Nollställ nu minnet,
och låt honom ej dig mer förnimma
Lås asken och kasta nyckeln bort
Det finns fler fiskar i havet,
Du förtjänar en man av bättre sort

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-16 01:17



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Väldigt stillsamt ljuvligt.
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale