Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Näringsliv Politik Internet


Tankar för dagen

Det är snabba crescendon just nu i samhällslivet

I dag kommer meddelandet om att Svenska Handelsbankens VD

Frank Wang Jensen har fått sparken

Sådana uttryck fanns inte för ett år sedan

Då framkom lite inlindade förklaringar

Numera är det raka rör; inget huttlande

Man säger direkt att mannen inte skött sig

utan att det var en felrekrytering

I dag kom också meddelandet att

partisekreteraren Carin Jämtin avgår

Hon menar att det blir svårt att uppbåda

kraft till ny valomgång och ny period

För några dagar sedan avgick

gymnasie minister Aida Hadzialic

för att hon kört bil efter några droppar

för mycket

Bättre förstås att avgå då annars pressen blir för hård

Internet har blivit alltmer

omoraliskt och oetiskt gränslöst

Det finns inga spärrar längre

vad som exponeras i sex

och förnedring i vinstsyfte

Samma sak gäller droganvändning

Där har vi två anledningar till

varför kvinnor sexofredats nu i sommar

av män som blivit triggade på nätet

Jag undrar hur många av de föräldrar

som går och skryter över sina pojkar

för att de är så skickliga i dataspel;

har en aning om vad de håller på med

i sin dator på pojkrummet ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-16 13:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Samhället förändras, ömsom till det bättre, ömsom till det sämre!
2016-08-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och viktiga synpunkter på vårt samhälles avig- och rätsidor!
2016-08-16

    ej medlem längre
viktig text! delar nästan allt som står i den...tack.
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP