Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi missar varandra varje gång

Tänk,
om du en dag kunde känna
Varenda känsla
som pulserar genom min kropp

Tänk,
om du en dag kunde höra
Alla mina tankar
utan att vrida på dem

Tänk,
om du en dag kunde se
Genom mina ögon
utan några glasögon

Tänk,
om vi en dag kunde mötas utan att döma
Så mycket annorlunda
vi hade kunnat uppleva alltihopa




Fri vers av enmilia
Läst 302 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-08-16 23:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt hoppingivande om mer klartänkt relation
2016-08-17

  Gin83
Oerhört bra
Väcker känslor och tankar
Man känner igen sig
Jag gillar hur sista raden på ett nästan lite sorgset sätt sammanfattar det hela
Superbra
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

enmilia
enmilia