Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du att jag ska säga?

Vad vill du att jag ska säga?

Jag saknar dig?
Din lukt
Din humor, fastän vi inte delar den
Dina danssteg, när du lagar mat
Dina kyssar

Att jag vill säga förlåt?
Spola tillbaka och börja om
Vara med i filmen istället för att multitaska
Krama om dig, hålla din hand
Och kyssa dig som om imorgon inte fanns

Jag ångrar mig?
Jag hade fel?

Alla orden finns där
Allting stämmer
Men vad spelar det för roll?
Du vill ju fortfarande
Gå isär




Fri vers (Fri form) av enmilia
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-22 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enmilia
enmilia