Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Du gav mig mardrömmar
Gång på gång

För varje natt
En ny nivå

Utmaningar
Tårar
Blixtar

Du kvävde mig
Men jag vaknade
Och slog dig med kudden

Nu sover jag vidare
Och drömmer sött






Fri vers av enmilia
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-18 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enmilia
enmilia