Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbär

Du finns i varenda tanke
Varenda minut
Gör dagarna oändligt långa
Men underbara

Du får mig att tappa andan
I vartenda andetag
Ger mig kramp
Som får mig att le

Du stal mitt hjärta och delade det i tu
Nu bankar det snabbare än någonsin
Starkare
Hårdare

Innan vi ens träffats




Fri vers (Fri form) av enmilia
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-05 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enmilia
enmilia