Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtsvikt

Hjärtat pumpar
För allt det förmår
Och lite till
Fyllt av kärlek
För er
Dig och miraklet

Kan inte begripa
Att det är sant
Ni får mig att tappa andan
Vågar inte titta
Eller hoppas
Kanske är allt bara en dröm

Snurrar runt i blindo
Svimfärdig
Likblek och andfådd
Kan inte prata
Hjärnan stänger av
Syrebrist

Ska jag dö nu?
Utan att ha lyckats säga
Att jag älskar er
Mer än ni kan föreställa er
I er vildaste fantasi
Tvivla aldrig på det




Fri vers av enmilia
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-18 05:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enmilia
enmilia