Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kropp av granit

Jag sover med dina bannor

räknar kråkor

dricker ångest



jag vandrar i din motvind

skriker kärlek

trampar tårar



jag faller mot din kropp

slår upp knän

smakar asfalt



jag somnar tyst

i din cell

bakom din bröstkorg




Övriga genrer av Gin83
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-17 00:13



Bookmark and Share


  annapoem
Som en vinkorksskruv pressat sig orden inåt. Vrider sig fast.

De tre sista raderna förklarar så mycket
Fantastiskt diktat.
2018-09-19

  överlevaren VIP
Mycket stark...berör på djupet!
2018-06-11

  Yttes
Riktigt bra text!
2017-10-05

  H.C.B
Den här var riktigt bra
2016-08-17

  Nils-Robert
En kärleksdikt skriven med granit som penna.
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83