Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnförbjuden dans

Mina händer i ditt hår
du precis från duschen
vi smeker varandra
och morgonen förförs
en kyss på våra läppar
kärlekssången på radion
en stilla dans i gryning
vi lyssnar och berörs

Våra kroppar de möts
på nytvättade lakan
en doft av ren vanilj
när morgonen står still
händer söker händer
rörelser i full kontakt
tystnaden tar över
och vi säger att vi vill

Dina andetag med mina
och pulsarna de slår
vi rör oss på vågorna
en barnförbjuden dans
våra tungor de möts
en smak av ljus choklad
vid fönstret hörs toner
långt borta någonstans

Vi blir ett med fåglarna
som sjunger utanför
rosenknoppen slår ut
i kontakt med mina händer
våra kläder på golvet
din tröja vänd ut och in
vi städar upp efteråt
det innan vindarna vänder

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 663 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-08-18 03:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärleksvackert
2016-08-31

  H.C.B
hoppas att jag blir gay i mitt nästa liv. För ULJO är ta mig fan magisk.
2016-08-25

  Nils-Robert
Man kan verkligen se framför sig hur ni älskar och drunknar i varandras sinnen. Härligt och vackert beskrivet.
2016-08-23

  Eva Langrath VIP
Vacker kärleksvisa
2016-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Oh...mycket hetta i detta barnförbjudna...fint skrivet...
2016-08-19

  Ingrid Trolle
En vacker sensuell
dans så ren och fin
2016-08-18

  Karina"Kia"
Sensuellt vackert skrivet..känslan beskrivet om allt runt omkring och sen mästerligt i rim!
2016-08-18

  Blomma-Stjärna VIP
en barnförbjuden dans som talar till alla sinnen!
2016-08-18

    Dan Myrbeck
Kärleksfullt het
och fin!
2016-08-18

    ej medlem längre
Vackert och underbart!
2016-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt och vackert målar du med orden bilder av lycklig kärlek.
2016-08-18

  Anya VIP
Fin kärlek. Tycker särskilt om vaniljen och chokladen. Bra målat.
2016-08-18

    ej medlem längre
Det finns en sån stark känsla av lycka i dina ord och din bild säger ju i sig mer än tusen ord. Fint!
2016-08-18

  M.Eta
Tänk så fin kärleken kan vara!
2016-08-18

    ej medlem längre
Det sensuella ligger som ett vacker skimmer över dikten.
2016-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2016-08-18

  agneta pichler
underbar...
2016-08-18

    ej medlem längre
En härlig dans :)
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO