Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning - kräftskiva pågår

 

 

Nu är tiden kommen,

då många bord omringas

av diverse slutna sällskap

Deras kvällsnöje

är att göra avsugningar tillsammans,

hur man gör rätt 

är för en del en hel jävla vetenskap

***

Kom gärna i fånig klädsel och med tuta

Till bords sedan

en och annan välkänd fras uttjuta

Nu inviger vi hösten

och höjer rösten

Låtom oss nu till fullo njuta

- Skål ta mig fan

med stärkande dryck

sa Östen med en nyck

och intog måltid som var dyr per styck

***

Du börjar med huvudet,

med synlig hjärna

Därefter

suger du i dig innehållet

obehindrat så gärna

Sedan riktas fokus där bak

På en bit bröd kan det ge bra smak

Till sist

knäcker du stackarens ben

Den är kokt levande,

men bör ej ha fått men

Skölj sedan

med en stänkare ner 

alla delar från denna kropp

Och ät så mycket du orkar

tills magen säger stopp

***

Skål

 

Tips från kocken:

http://mittkok.expressen.se/artikel/sa-ater-du-kraftor-pa-ratta-sattet/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 1461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-18 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale