Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psalm i sommartid

Klädd står sommaren, skönt i knopp och rosenkinder
Med håg i bröst av flamma tänd ty banden som vi binder
Är trenne tvinnad likt livets tråd, som genomsyrar, följer
Av löfte köpt, står kärlek stor som alltid för oss sörjer

Av fåglars kväde lovsjungen står marken i sin skrud
Men ej så skön som bakom slöjan höljd du av kärlek köpta brud




Bunden vers (Rim) av I s a k
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-18 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I s a k
I s a k