Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro och Tvivel

I brustna hjärtans förgängelses höst
finns Förtrogen vän likt liv och tröst
Av tårar födda kärleks mörja
finns liv där fordom fanns att sörja
Intet bliver det som ej brister
Men kärlek född av livets gissel
I ordet som fordom kom att talas
Bär hopp bortom förgänglighets salar




Bunden vers (Rim) av I s a k
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-21 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I s a k
I s a k