Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I trädgården

Kan jag skriva ditt hjärtas leende?
lyfter lätt på fjärilsvingar
marken står i blom i sommarens skeende
honungsros och kaprifol, frost och kyla betvingar
hur härligt när jag dig förnimmer
i trädgården under ljum aftonbris
och himlen fylls av ett sällsamt skimmer
då öppnas ögon och lättar dis
jag ser dig gå längs stranden
märkta händer, hjärta fritt
och du tar mig ut i handen
för mitt hjärta det är ditt




Bunden vers (Rim) av I s a k
Läst 178 gånger
Publicerad 2016-12-05 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I s a k
I s a k