Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröd och vin

kan jag skriva dina tårar
deras lyster och dess glans
med tröst till vad som var sårat
höljs de i din törnekrans
lockomslutna panna
märkta mästerhand
slut mig, låt mig stanna
här uti din öppna famn
eldflammande nåd så blickar
från kärlek brustna hjärta
bjud mig bröd och vin att dricka
så jag blir del av seger och av smärta





Bunden vers (Rim) av I s a k
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-05 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I s a k
I s a k