Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstecken


Förankrad
det som kommer upp
är virvlar av dis

känslor och gamla minnen
saker som gör ont inuti
saker som försäkrar

Jag finns
alltså lever jag

Om än beslöjad
mitt ansikte syns

Om någon berörs
så rör sig mitt hjärta med

Dunkar bakom månen









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-19 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP