Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kom ett brev idag.

Vad är ett misslyckande?
En gammal vän jag möter,
så länge jag lever.

Är man vän med sorg
är man vän med misslyckandet.
Det är sådant man känner på sig.

De är barn av samma familj.




Fri vers av Florian
Läst 154 gånger
Publicerad 2016-08-19 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Florian
Florian