Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så är det

många träd har djupa rötter
andra mera ytliga
höga gröna låga starka
kanske mörkgröna med silver i toppen
klipp
starkare blir de
men alla dör sin egen död




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2016-08-19 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP