Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänförelse

Din glädje och min glädje
Gerbera och bröllopsklänning
och ordet mätt
som bryter världen




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-20 07:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text som passar bra både för kyrkbröllop och borgerlig vigsel.

2016-08-22

    ej medlem längre
Vilken stor text som gömmer små guldkorn!
2016-08-21

  Blomma-Stjärna VIP
spännande - får associationer till kyrkliga ritualer - brödet som brytes för världen utgiven....
2016-08-20

  Stefan Albrektsson
Välskrivet. Spännande hur mångtydigt ordet "mätt" blir i sammanhanget...
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP