Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastar ut mina frön

 

Ps. Det ser ut som att jag tar åt mig, då jag brister ut i reaktion. Ska dock öppet erkänna, att viljan av att bli sedd och bekräftad, är i need av addition. No attention seeker, liksom med divalater. Kastar ut mina frön, och hoppas få besök av åtminstone några undulater. Behoven av sedd ska uppfyllas till nivå av stimulation. För det är oerhört trist att vara ensam, osynlig och obekräftad som kvinna i försök till interaktion. Här bakom skärmen finns ett kvinnoliv som valt att inte vara tyst. Tar min plats i etern, med ton från min byst. Kanske anser du mig vara knepig och en underlig tant. Vad fan är det som hon vill, och vill "vi" med henne vara bekant. 

 

Bildkälla:

https://thumbs.dreamstime.com/z/baywing-cowbird-som-pickar-bland-andra-f%C3%A5glar-52076559.jpg

 

 




Prosa av Valkyria-Fatale
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-20 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale