Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sant är

Sanningar har spelrum fylla fyllnader utåt och uppåt
neråt och åt sidan varför mannen utan ansikte i bushen
inte läste i sitt häfte ---städtisch bitte!
Om nu Zorro varit framme, om han inte stod där som
kött och blod och sköt i lufterna partiklar med fibrer,
rena lasson av järn.
Sanningar är sanna om man bara fyller ut dem med sant
där det sanna spelar fint i rummen utan orgelspel.
Jag gillar egentligen lingvistiken och journalistiken.
Kanhända den estetiska idealismen.
Sant är att jag vilar på sanningar utan ministerium.
Så känner jag kärlek till dig likt den blygsamma hjorten.
Du, så fin.















Övriga genrer av frun
Läst 220 gånger
Publicerad 2016-08-20 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Städtisch ...
BITTE!!!
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

frun