Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något jag funderat på....


Ängeln i själen

Varje minut är som
en hel dag

Önskar du var här

Vad ska jag göra för att du
ska älska mig för den jag är

Jag har blivt träffad av blixten
så många gånger

När jag är dig så nära så
är himlen runt hörnet
o väntar på oss

Men när vi är på väg
så vänder du din iväg

Jag blundar o hoppas att du är kvar

Jag vill bara vara din ängel
i din själ

Som kärlekens hav är
stort och som får min själ
att drunkna

O jag har drunknat i dig..




Övriga genrer av mb74
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-11 11:52



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Såå vackert! Glittrande vackert!
2006-05-15

  Bissen
åå så vackert skrivet! Fint och bra skrivet...!
2006-05-15

    Bodil Sandberg
Härlig titel o härlig dikt!!!!GÔTT Å LÄSE!!!!!
2006-05-11

  BlåhäXa
de här va ju vackert... när du har fått inblandad lite andlighet i de hela! /Pia
2006-05-11

  Yvonne Vigstrand
Så vackert så.....en ängel i själen vill jag också vara för en viss person.
Du får fram en varm o fin känsla!
Mycket vackert!
kram från Yvonne
2006-05-11

  Cris
Det är vackert!

"varje minut är som en hel dag"
beskriver väl om hur det är när man
längtar av hela sin själ.
2006-05-11

  prinscess VIP
vad fin
så kärleksfull text
fylld med dina innersta känslor
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74