Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ngt jag bara kom på när jag såg dig sist..


Din kropp

Tysnad sveper in
när jag ser dig

Din varma kropp speglar sig
i lustens sken

kom hit
jag vill smeka

ta din kropp nära mig

vill känna ditt hjärta slå snabbare

vill känna våra hjärtan slå i takt

nära som ett.




Övriga genrer av mb74
Läst 453 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-11 15:55



Bookmark and Share


  Eliza-69
Varm o kärlekfullt
2014-05-19

  LassO
mmm så ska de va... vi som är hopplöst romantiska har ingen chans att undvika såna texter...
2008-10-12

  Havsbris
Så öm, ödmjuk och
värm...

Otroligt elegant, att
man ryser och ler
samtidigt ;o)

Kärlekens makt och
energi, ska överleva
allt...

Bravo!!
2008-10-11

  Therés
oj oj oj...den som får dessa rader kan känna sig älskad.

Bra beskrivet
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74