Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe

Vi pratade om kaffe
Jag ville inte ha
Du hällde upp en grön kopp
Med kardemumma i

Beroenden kan skada
Och riva upp små sår
Som bara tiden läker
När den får lust till det

Men tid är sällan lustfylld
Den drar oss från varann
Ska tiden också såra
Så är det mer än nog

Du hällde upp en lila
Och sa en teori
Att koffeinet läker
Tidens alla sår




Bunden vers (Annat versmått) av Eliderad
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-21 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eliderad
Eliderad