Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Game over - insert a coin. No, you will not play again, because I ain´t going to join. My punchline was The End. I´m a Queen, and will not fall, and you will never be my friend.


Game Over - Du får Gå

 

Härligt att få tyst på hatare
liksom sätta End
I trådar på Facebook,
han var en pratare
Att håna och minimera mig
var hans trend
Jag satte han på plats,
till slut
Jag fick honom
att hålla trut


Poeten intog sin
Queenliga roll
Lirade lite ordboll
Jag skrev en dikt
av plågoandens
ord som kommentaren
Dock blev han bollplanket
Och jag blev Superstaren


Med winnerkänsla invänta
jag hans svar, liksom
what he´s gonna say
Han svarade haha,
tog skydd av en smiley,
och endade sitt svar
med orden Fair Play


Sen blev han tyst
Jag hörde inte ett knyst
Är lättad i kroppen
Allt känns nu toppen
Queen visade
vart skåpet skall stå
Röt till med lite poesi
Game over - Du får gå

//Game over - insert a coin.  No, you will not play again,  because I ain´t going to join. My punchline was _The End_.  I´m a Queen, and will not fall, and you will never be my friend.//

Bilden: Min fotokonst https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-22 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale