Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor

Skuggor dansar på väggarna
någonting som pågått väldigt länge
närmar sig långsamt sitt slut
en smärta
som inte liknar någon annan
när jag plötsligt stannar upp
och ser mig omkring
känner jag att natten
trots allt ger mig ett löfte
kan jag förbereda mig
för en sådan explosion
kan någon lära mig
att gråta




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-22 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP