Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

wonderchild

jag har svårt att andas igen
"jag får ingen luft"

jag ska aldrig mera vara rädd
säger det varje kväll

vill berätta för dig
about all kinds of stuff

om hur jag stått kvar utanför dörren länge utan svar efter jag plingat
om hur jag suttit i timmar i skostället i hallen framför spegeln och stirrat

jag har inga bilder på dig
du har en massa bilder på mig

när jag lutar mig mot dig
stänger in mig
svävar som en ballong
då lägger du dig på mig




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-22 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans