Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord är bara ord

Minns inte hur jag hade smekt ditt ansikte när du låg nära.
Minns inte hur du hade tagit mig.
Om du ens hade sett att jag låg där.
Antagligen inte.

Minns inte vad du hade sagt halvt i sömnen,
eller pratat om vid middagsbordet.
Om du ens hade sagt något.
Antagligen inte.

Jag är fri nu.

(men jag saknar dig fortfarande)




Övriga genrer av schh
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-22 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

schh