Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske ångrar mig men

Du kommer aldrig få smaka
mina läppar igen

Aldrig få smeka min hud
Dra i mitt hår
Se mig avklädd
Känna
Mina hjärtslag
Höra mina andetag
Under dina

Två som blir ett
Ett som blir två
Igen igen igen

Jag kommer aldrig tillbaka
Så låt mig vara

Innan jag ångrar mig
Om jag ångrar mig
Så dör jag




Övriga genrer av schh
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-06 23:59



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
rakt och sorgset bestämt

man undrar ju onekligen
hur det gick

om diktjaget ångrade sig
eller inte, alltså
2019-01-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl framförda kval o känslor
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

schh