Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetträff i Göteborg 23 september?

Jag har innan sommaren skrivit om möjligheterna att ses, poeter emellan, i samband med bok- och biblioteksmässan i Göteborg. Jag är på plats och kanske en och annan ytterligare bland alla på Poeter.se? Den 23 september är en fredag och för mig vore det möjligt att ses på kvällen, för att umgås, för att läsa och lyssna, för att kanske äta något tillsammans, eller bara fika. Om det skall bli av krävs erfarenhetsmässigt att vi hittar ett "eget" ställe att ses på: på en vanlig restaurang en fredagskväll blir det såpass mycket annat stoj, att vi helt enkelt inte hör varandra. Och det viktigaste med en kväll som den här är ju att träffas poeter emellan och att låta våra ord stå i centrum. Orden, ocjh känslorna/upplevelserna/drömmarna/livsberättelserna som de står för.

Jag kan ta emot intresseanmälningar från de av er som är intresserade. Är det någon som vet en bra lokal - helst en som är gratis eller i alla fall billig - så vore det guld värt. Annars kan jag försöka att boka något (t ex en sluten del av en restaurang), vilket dock förutsätter att vi blir ett visst antal säkra, troligen omkring tio, och att vi var och en beställer något ätbart på stället. Då gäller det att vara ute minst en vecka innan, alltså senast den 16 september.

Det vore kul att ses, det blir det alltid när poeter träffas - kul, eller upprivande, eller minnesvärt på annat sätt. Jag vill. Någon mer än jag? Hör av er isåfall, så får vi hoppas att det kan lösa sig.

Hälsar Peter




Övriga genrer (Essä/Recension) av Peter Olausson VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-23 09:26



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Jag anmäler mej!
2016-08-23

    ej medlem längre
Önskar jag kunde men min sociala fobi och skrala ekonomi sätter käppar i hjulet!
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP