Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudlös - med skinn på näsan

 

Ni är många,
och fler
Är det nån
som kan se
En skugga bland er
Ge mig lite ljus,
om jag får be

Osynlig 
ber om ögat ditt
Vänd dig om,
Se mig,
ta dig en titt

Vem ser en i mörker,
när dagen dolt en var timma
Kan jag gro en tanke, 
som får dig att förnimma

En uttorkad ros,
vars blad är spröda
Du bär på vattnet,
som kan få liv att glöda

Jag blottar mig för er,
går hudlös omkring
En själ som är sönder
Men ni gör val,
av att se ingenting

Min fotokonst https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-24 04:59



Bookmark and Share


  stig wikman
VACKERT.

KRAM Å APPLÅD.
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale