Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

 

God morgon hälsar jag dig till cybernet i arla stund
Hoppas natten varit skön av sömn i tung blund
Kroppen den har vilat klart och är full med ny energi
Möt den nya dagen med ett leende som sprider eufori

***
Handlingar av känslor i positiva sinnelag
Går bortom ordens styrka när kemier greppar tag
Önskar dig en trevlig dag med möten av glatt humör
Och att alla relationer skiner i regnbågens kulör

 

Bilden: Min fotokonst https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-24 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale