Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsiga sanningar

Jag känner dig. Kanske bättre. Än du känner dig själv. Eller vill. Känna dig själv. Det tror jag inte. Att du vill. Längre. För om du försökte. Att göra det. Skulle du. Vara tvungen. Att hantera. Allt det dåliga. Som du orsakat. Hur dina handlingar. Har förstört. Människor. Runt omkring dig. Människor. Som har velat. Älska dig. Men. Som du har dragit in. I ditt. Falska. Leverne. Allt det fina. Allt det rena. Blir till smutsiga. Sanningar. Som måste. Till varje pris. Gömmas. Undan.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-24 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund